De leukste eerste dates!

Eindelijk! Je gaat op date met dat super leuke meisje of die super leuke jongen maar je weet glad niet wat je moet gaan doen! dat is enorm vervelend natuurlijk en daarom gaan wij je helpen aan de ideale date! 

De eerste date is altijd wat ongemakkelijk

De eerste date voelt altijd meer als een sollicitatiegesprek dan een gezellige get-together.

Dat is bij iedereen zo en dat kan best voor een wat ongemakkelijke sfeer zorgen af en toe. Vragen worden heen en weer gevuurd om zoveel mogelijk te weten te komen en af en toe een leuk grapje tussendoor te maken. 

Hoe pak ik het goed aan

De eerste date moet lekker luchtig met een drankje zijn. Het liefst een alcoholisch drankje omdat je dan allebei wat spraakzamer, zelfverzekerder en uitgebreider wordt. Daardoor zijn jullie beide heel gauw al niet zenuwachtig of nerveus meer om bepaalde dingen te vragen of te zeggen. Wat kan leiden tot een enorm gezellige date! Mocht het tegenvallen is het een stuk makkelijker te zeggen dat je naar huis gaat als je in een cafeetje zit dan in de bioscoop!

Informatie verzamelen

Het idee van een date is om erachter te komen hoe die persoon is om te kijken of het een match is tussen jullie 2! Als je de hele tijd vragen stelt en blijft stellen kan het meer op een verhoor gaan lijken dan op een gezellige date. Hou de vragen lekker luchtig en maak af en toe is een leuk grapje tussendoor. Mocht het toch zo zijn dat het wel heel gezellig wordt die avond kun je altijd wat dieper door gaan vragen. 

Activiteiten op een date

Je kan van alles doen natuurlijk op een eerste date. Als je meer een one night stander bent kan je natuurlijk ook een netflix en chill avond doen. Mocht je toch misschien wat langer met die persoon willen zijn. Zijn er enorm veel verschillende dingen die je kan gaan doen. Je kan bijvoorbeeld gaan lasergamen, je kan naar de dierentuin, je kan naar een karaokebar gaan in de stad of je kan gaan uit eten in Roosendaal. Allemaal super leuke activiteiten waar je de eerste date een top date van gaat maken!

Bericht auteur: studiegids